Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    zar upravo zbog njihala i masu takvih stvari market ne analiziraju dr fizike...navodno da primjenjuju teroiju topline i takve stvari..

    avatar

    09.09.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • _|_

    Gledao sam PFE ali se bojim pharmaceuticals for some reason. No na drugu stranu, pokusavam skontat zasto SPN koji je baziran u Harvey, LA i dalje ide "gore" a radi sa 30% kapaciteta??? Nisam prodao ali sam mislio. Danas (Petak) CPST (Capstone) +13.18%...ipak sam bio u pravu i sva sreca sto sam kupio jucer, inace rekao Kramer "buy under $5". iPod nano? go see my blog tomorrow.

    avatar

    10.09.2005. (04:12)    -   -   -   -  

  • Bijeli_Miš

    OM zanima me kakvo je stanje trejderstva kao posla u Kanadi, poštvo vidim da plaćete porez.Jel se to prijavi na zavodu za zapošljavanje te jel treba kakvi test proć i to?I šta ako recimo zbrokate jel' onda imate pravo na socijalu ili?Na cartmanovu blogu ima unos o tome pa me zanima kako je to "zaprave". Meni se to više činio kao onak kao freelance posao.

    avatar

    10.09.2005. (07:28)    -   -   -   -  

  • m_ramone

    U životu nisam čitao ovako dosadan blog... Gle, vjerovao ili ne, postoji puno važnijih stvari od novca.

    avatar

    10.09.2005. (11:24)    -   -   -   -  

  • BubaMara

    punoti hvala za ovaj blog! odnedavno sam se počeo zanimat za market i Vaš mi je blog prvi oškrinuo vrata u taj svijet. ja sam za sad APSOLUTNI početnik, no nedam se obeshrabit. Iako još ne baratam sa svim tim pojmovima ipak redovno posjećujem HK. od srca ti se divim što tako nesebično pomažeš ljudima koji žele nešto naučit i napravit u životu i što nisi zaboravio svoju rodnu zemlju! čvrsto sam uvjeren da se svakom onom koji čini dobro to jednom vrati u životu! lijep pozdrav iz Hrvatske!

    avatar

    10.09.2005. (17:08)    -   -   -   -  

  • Moj krug Poznanika

    Dobar dan posjetiocima hard kapitalizma , zelim da svim ucenicima Opcija na ovom Blogu da pomognem s malo literature sto sam pronasao na web stranici www.cboe.com. Na jednom linku na toj stranici postoji PDF file pod nazivom "Characteristics and risks of standardized options " velik file i ima 60 stranica tu mozete mnogo toga nauciti i saznati mada jedini je problem za posjetioce iz Hrvatske da sav taj text je na Engleskom jeziku . Tu se isto moze naci godisnji kalendar pocetka i isteka opcija za odredjeni mjesec , sto sam ja sebi isprintao i naljepio na zid iznad monitora . Eto dakle , dok nas OM (Bog mu dao gdje se god okrenuo) nenadje vremena da nam napise poneku lekciju da se pocmemo cistoumno razumjevati kad on objasnjava indikacije kretanja marketa i potencionalne sanse za poneku opciju moramo nauciti i postati svjesni rizika i indikacija koje utjecu na market da bi i i mi jednom napravili korak i izvrsili uspjesan trejd za nasu korist. Da jos nadodam jedan od izvadaka iz jedne od lekcija s ovog naseg Blog-a skole opcija , kad nam je OM objasnjavao o kupovanju opcija i pisao da je ovo nesto slicno kladjenju ili kupovanju necega sada jeftinije sto bi trebalo biti skuplje nakon mjesec dva i gdje ti stavis odredjenu sumu novca na odredjenu dionicu misleci da ce bas ta da ide za odredjeno vrjeme , ta suma novca sto ti platis jel PRIMIUM kako je zovu mene je posjetila na jednu nasu rjec 'KAPARA" ako se iko sjeca te rjeci , znat ce o cemu pricam i tako da kad bi vam jedan Bosanac objasnjavao kako je kupio Opcije to bi nekako licilo na ovakav Dialog : 'Sine ja ti otisao kod brokera i stavio kaparu na google , i cojek mi dao za $ 500 citavi 1000 dionica koje kostaju more biti $ 55 000 kad ono bogami za dva mjeseca gruhnu google razvio se i osao gore za $ 5 i ja kasiro $ 3-4 000 kesha ! Nadam se da sam vas bar malo nasmijao , zelim svima ljep i ugodan weekend i pozdrav s Floride !

    avatar

    10.09.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Felix

    Hvala na "linku",ali to smo ve prosli...pogledaj na HK2 post(link) i komentare(Srijeda 6.travanj 2005.),a link na CBOE ima ovdje desno.Drago mi je da ste zainteresirani,ali vie od pola komentara se odnosi na ve staro "gradivo" koje smo odavno prosli!Zato bih svima koje ova tema ozbiljno zanima preporucio citanje starih postova ovdje i na HK2.Neki od nas su to sve davno prosli,pa nam je tim vie dosadno razglabati o "starim" temama i ponavljti se u nedogled.Time nikako ne bih zelio podcijeniti dobru volju i entuzijazam novih citatelja,dapace drago mi je vidjeti da dijelimo zanimanje za isto.Pozdrav

    avatar

    10.09.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • Felix

    Oprostite na tipfellerima,ali moje malo cudo je uspjelo ne znam kako prebaciti postavke tastature s hrv. na engleski.Prekasno sam primijetio da fale "nasa"slova.

    avatar

    10.09.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    HVALA SVIMA NA KOMENTARIMA I PITANJIMA< ODGOVORI SU POSTANI NA KRAJU SLIJEDECEG UNOSA (gore)! THX!

    avatar

    10.09.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...